MIÉRT A HANGYA KÖZÖSSÉGET TÁMOGASSAM?
 • Országosan segítünk: 170 szervezettel és állatvédővel tartjuk a kapcsolatot. Felismertük, hogy a probléma globális és egy-egy megmozdulással nem csak egy helyet tudunk támogatni
 • Periféria: Elsősorban a vidéki menhelyek támogatására jöttünk létre. Olyan helyeken fordulunk meg, ahová a segítség csak ritkán ér el. Ahol az állatok sorsa az utolsó utána probléma.
 • Egyedülálló a munkánk: nincs más szervezet, ami kimondottan országos szinten segíti a gazdátlan állatokat gondozó menhelyeket
 • Függetlenek és pártatlanok vagyunk:minden párttól és politikai érdekcsoporttól függetlenül működünk
 • Fenntarthatóság kiemelt fontosságú számunkra, az adománygyűjtés során az újrahasznosítás jelentőségét terjesztjük, és ezáltal szemléletformálást végzünk.
 • Megbízhatóak vagyunk, 2010 óta működünk. Az állatvédőkkel bizalmi kapcsolatot ápolunk.
 • Komplex megoldásban gondolkodunk: Feladatunknak tekintjük, hogy előmozdítsuk a magyar állatvédelmet a holtpontról. Ennek eléréséhez pedig megfelelő erkölcsi, és pénzügyi támogatottságra van szükségünk. Ezért működünk együtt a gazdasági élet szereplőivel, a döntéshozó felső vezetéssel. Egy jobb és élhetőbb állatvédelemért, egy állatbarát társadalomért dolgozunk.

Az állatvédelem területe évről évre elhanyagoltabb állapotba kerül.
Jelenleg kb. 20.000 kutya él állatvédők gondozásában. Több mint 100.000 kutya kóborol utcákon, gazda nélkül. A felelőtlen lakossági túlszaporulat eredményeképpen kb. havi 2.000 kutya veszti életét kínok között.

Sajnos munkánkra egyre nagyobb szükség van.
Segítsen Ön is, hogy még többet tudjunk tenni a védtelen állatokért. Legyen aktív támogatónk!
Munkánk akkor sikeres, ha a vállalati együttműködések esetében kölcsönös értéknövelő programokat hozunk létre.

Egyszeri vállalati támogatás

Segítünk kiválasztani a támogatandó ügyet illetve visszacsatolást adunk a támogatás felhasználásáról. Szervezetünk segíti a kommunikációt, igény szerint szervezőként is részt vesz a programban.
Kiválasztható egy-egy menhely speciális támogatása, illetve mi is indítunk folyamatosan olyan kampányokat, ahol szükség van a támogatásra.
Az adott projekttől függően a partnerek kezdeményezését többféleképpen tudjuk támogatni: adománygyűjtő napok szervezésével, előadásokkal munkatársaknak, saját médiafelületeinken való megjelenéssel stb.

Nyitottak vagyunk személyre szabott projektek indítására.
Jelenleg futó kampányainkról itt tájékozódhat:

http://www.kutyahideg.hu

Vállalati együttműködés – CSR

A környezetvédelem minden tudatos és haladó szemléletű ember számára kiemelten fontos. Sajnos kevesen vannak tudatában, hogy az Unió országai közül Magyarországon az egyik legrosszabb a helyzet.
Egy hazai felmérés eredményei szerint a magyarországi üzleti szektor legnagyobb számban (62%) a környezeti felelősségvállalásra fordít figyelmet. Az állatvédelem területén még nagyon sok kiaknázatlan lehetőség van, ami felismerésre vár.

Rendszeres vállalati támogatás

A havi rendszeres támogatások által a Hangya Közösség munkája tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik.
Amit kérünk/amit kínálunk:

 • Egy, vagy több éves megállapodás
 • Hangya Közösség logó használata
 • Rendszeres tájékoztatás arról, hogy miként segít az adománya
 • Segítünk láthatóvá tenni támogatását
CRM – Adományozással egybekötött termék promóció

Kutatások bizonyítják, hogy a vásárlók két azonos termék közül a jótékony céllal egybekötött terméket részesítik előnyben. Ilyen jellegű együttműködés során partnerünkkel kiválasztjuk a támogatni kívánt Hangya Közösség programot majd előre meghatározzuk a terméket vagy termékcsoportot és a támogatási összeget. Célunk, hogy megtaláljuk a vásárlóknak szóló tökéletes üzenetet.
Az állatvédelem a lakosság számára pozitív üzenetet hordoz. Nem hiába az 1% felajánlás legnagyobb része erre a területre érkezik: igaz nagyon sok szervezet között oszlik meg.
Akár a hűségakciók fontos eleme lehet az állatok megsegítésére épített kommunikáció.

Munkatársak bevonása egy jó ügyért
(Hangyaboly programunk)

Segítünk megtalálni cégének a legjobb módot arra, hogyan tudja munkatársait egy jótékony ügy mögé állítani.
Az adománygyűjtés egy meghatározott időszakra vonatkozik. A támogató cég munkatársai körében az előre egyeztetett felesleges holmijukat gyűjti, mi pedig vállaljuk, hogy szortírozzuk, tároljuk és leszállítjuk arra a menhelyre, ahol a legnagyobb szükség van. Igény esetén előadásokkal is tudjuk motiválni a dolgozókat.
Hangyaboly programunk több vállalatnál is sikerrel teljesített.
Info a programról.

Rendezvényeken való megjelenés

Szívesen megjelenünk rendezvényeken. Több éves tapasztalatunk alapján a résztvevők szívesen veszik, ha a programon jótékonysági szervezet is megjelenik. Eseménytől függően gyűjtünk tárgyi vagy pénzadományt.
Folyamatosan keressük a partnereket a munkásságunk hangsúlyozására épített jótékonysági rendezvény lehetőségére.

Vállalati tárgyi adományozás

Szívesen fogadunk minden olyan felajánlást, mellyel az Önök cége technikai eszközöket, berendezéseket, szolgáltatásokat ajándékoz, amit munkánk során hasznosság tehetünk. Illetve várjuk az olyan felajánlásokat is, amivel a vidéki menhelyek munkáját megkönnyíthetjük. (Az állatvédő szervezetek hasonló munkát végeznek, mint egy kisvállalat, csak nonprofit a tevékenységük)

Köszönjük, hogy munkájával támogatja kezdeményezésünket!

Keresse bizalommal csapatunkat:

info@hangyakozosseg.hu

 

Hangya Közösség

Bank: MagNet Bank
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
Paypal: Hangya Közösség Alapítvány