Minden támogatónk erőt ad a további munkához. Minden támogatás egy lehetőséget jelent, hogy kevesebb állat szenvedjen ma Magyarországon.
Támogasd kezdeményezéseinket. Nélküled mi csak ötletek vagyunk.

RENDSZERES TÁMOGATÁS

A havi rendszeres támogatások által a Hangya Közösség munkája tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik. A legnagyobb krízisben azonnal tudunk segíteni, ami sok esetben életmentő lehet az állatok számára.
A munkánk akkor tud hatékony és folyamatos lenni, ha tudjuk, sokan állnak mellettünk.
A „Sok kicsi sokra megy számunkra nem közhely, hanem A lehetőség.
Lehetőség, hogy kevesebb állat szenvedjen.

EGYSZERI TÁMOGATÁS

Évente több alkalommal indítunk olyan kezdeményezést, ami a vidéki menhelyek számára legnagyobb problémára próbál megoldást nyújtani. A legnagyobb segítséget egy komplex megelőzési program jelenti. Nem tagadjuk meg azonnali segítséget sem. Ez leggyakrabban az élelem vagy a kutyaház problémája jelenti. Állj mellénk és válassz a legfontosabb ügyeink közül:

Kutyaházak hiánya

A rendszeres tárgyi adomány gyűjtésünk mellett minden télen azok a kutyák kerülnek előtérbe, akik kutyaház, fedél, védelem nélkül élnek a menhelyeken.
Bővebb információ: www.kutyahaz.hu

Élelem

Nyáron és télen, főleg az iskolai szünetekben sok helyen probléma az élelmezés megoldása (a menzák szüneteltetése miatt). Ilyenkor igyekszünk élelemmel támogatni a szervezeteket, ami számunkra is jelentős anyagi kiadással jár. Amennyiben szeretnéd, ha adományod éhező kutyákhoz kerülne, ezt írd a közleménybe: ÉLELEM
Támogatásoddal, amikor tényleg nagy a baj, azonnal tudunk segíteni.

Hangyaboly program

Több éve sikeresen működik Hangyaboly programunk, melyben arra biztatunk mindenkit, kovácsoljon csapatot környezetében. Apró segítségnyújtással hatalmas segítség nyújtható. Bővebb információ a programról ITT.

Állatbarát Magyarország program

A magyar állatvédelmet az Unió országai között is a legrosszabb állapotok jellemzik.
Jelenleg kb. 20.000 kutya él állatvédők gondozásában. Több mint 100.000 kutya él és kóborol utcákon, gazda nélkül. A felelőtlen lakossági túlszaporulat eredményeképpen kb. havi 2.000 kutya veszti életét kínok között. A kutyának nincs értéke, mindennaposak a lakossági állatkínzások.
Az egyetlen megoldás, hogy ne legyen ennyi szenvedő kutya: a megelőzés.
A Hangya Közösség rendszeresen segít ivartalanításban, hogy kevesebb kutya szülessen, több kutya kaphasson esélyt egy jobb életre.
Támogatjuk, hogy az önkormányzatok felvállalják a jogszabályok szerint hozzájuk tartozó felelősséget. Segítjük munkájukat. Kérjük, támogasd törekvésünket.

 

Hangya Közösség

Bank: MagNet Bank
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
Paypal: Hangya Közösség Alapítvány

 

Postai csekket szívesen küldünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

info@hangyakozosseg.hu