Rólunk

A Hangya Közösség 2010-ben jött létre vidéki állatmenhelyek megsegítésére. Azóta bővítettük támogatóink köré, jelenleg 250 állatvédő egyesületnek, alapítványnak segítünk évente! Tárgyai adományok mellett szakmai és jogi ügyekben is fordulhatnak hozzánk.

Nagy önkéntes bázist mozgatunk, valós, kézzel fogható segítséget nyújtva. Közösségi barkácsolást tartunk, többszáz kutyaházat juttatunk el évente menhelyeknek. Menhelysegítő napokat tartunk. Az élelem és adománygyűjtéseink után koordináljuk, hogy oda jusson el, ahol a legnagyobb szükség van rá. Hiszünk a szemléletformálásban: rendszeresen részt veszünk rendezvényeken, iskolákban, vállalatoknál.

Munkánk széleskörű. A magyarországi menhelyek tehermentesítése csak a kóbor állatok számának csökkentésével érhető el. Ez az egyetlen megoldás: a megelőzést helyeztük a fókuszba.

ELÉRHETŐSÉGÜNK:

Támogatással kapcsolatos egyeztetés: info@hangyakozosseg.hu
Adományokkal való egyeztetés: adomany@hangyakozosseg.hu

Figyelem!
Munkánk fizikai tevékenységgel is jár, ha menhelyen segítünk, terepen dolgozunk, kevesebb időnk jut a levelezésre. A beérkezett levelekre igyekszünk 48 órán belül válaszolni. Amennyiben megadod telefonszámodat, igyekszünk pár napon belül. Köszönjük a türelmet.