Sikerekben gazdag Új Évet!

Nagyon boldog és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk mindenkinek. Hisszük, hogy lehet még szebb és jobb!

Csendben, tényleg csak kisbetűvel hozzásúg a szívünk még egy gondolatot: Az állatoknak is legyen jobb. Csak kicsit legyen jobb. Könnyebb.
Minden szabadidőnkben nekik segítünk és minden évben nehezebb, durvább, sokkolóbb. De ha mi állatvédők nem csináljuk, akkor ki fogja?
Nem szállhatunk ki.

Kérjük, hogy drukkoljatok nekünk, hogy jövőre elérjük álmainkat és legalább csökkenthessük ezt a folyamatot.

  1. Hisszük, hogy csak megelőzéssel tudunk segíteni!
    Az elmúlt időszakban több tényező is szerepet játszott, hogy havonta több ezerre ugrott az utcáról befogott és meggyilkolt kóborállatok száma. Akik nem vadak, nem veszélyesek, csak rossz helyre születtek. Mi hisszük, hogy csak a megelőzés lehet a megoldás.
    Nagy álmunk, hogy lesz rá lehetőségünk ezen a téren elindítani egy komplett programot: http://www.hangyakozosseg.hu/segitenel/first-steps/
  2. Amikor menhelyeken járunk, csodaszép, kedves, ártatlan, bizakodó tekintetű kutyákkal találkozunk. Szeretnénk ha több lehetőségük lenne gazdisodni. Szeretnénk láthatóvá tenni a láthatatlanokat. Hamarosan jövünk a részletekkel.
  3. Kidolgoztunk egy állategészségügyi adatbázist a menhelyek állománykezelésére. Jövőre sok időt szánunk, hogy ezt az innovatív fejlesztést minél több állatvédő szervezethez bevezessük, hiszen ezzel többszörösen csökken az adminisztrációs idő. A gondozottak száma átlátható és könnyen kezelhetővé válik. (maaa.hu)
  4. Minden megmozdulásunk alapja a felelős állattartás hangsúlyozása. Még láthatóbbá kell válni és eljutni újabb és újabb közönséghez, hogy hangsúlyozzuk, a kidobott állatok mind voltak gazdások egyszer. Csak átgondoltan, felelősen fogadjunk be állatot. A szemléletformálás kihagyhatatlan.

Kérjük 2020-ban is kövesd munkánkat és figyeld megmozdulásainkat!

Legyen a következő év az egyéni és a közös álmok valóra váltásának éve!

Keresse bizalommal csapatunkat:
info@hangyakozosseg.hu

Hangya Közösség

Bank: MagNet Bank
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
Paypal: Hangya Közösség Alapítvány