Sikerekben gazdag Új Évet!

 

Nagyon boldog és sikerekben gazdag Új Évet kívánunk mindenkinek. Hisszük, hogy lehet még szebb és jobb!

Csendben, tényleg csak kisbetűvel hozzásúg a szívünk még egy gondolatot: Az állatoknak is legyen jobb. Csak kicsit legyen jobb. Könnyebb.
Minden szabadidőnkben nekik segítünk és minden évben nehezebb, durvább, sokkolóbb. De ha mi állatvédők nem csináljuk, akkor ki fogja?
Nem szállhatunk ki.

Kérjük, hogy drukkoljatok nekünk, hogy idén is elérjük álmainkat.

  1. Hisszük, hogy csak megelőzéssel tudunk segíteni!
    Az elmúlt időszakban több tényező is szerepet játszott, hogy havonta több ezerre ugrott az utcáról befogott és meggyilkolt kóborállatok száma. Akik nem vadak, nem veszélyesek, csak rossz helyre születtek. Mi hisszük, hogy csak a megelőzés lehet a megoldás.
    Nagy álmunk, hogy lesz rá lehetőségünk ezen a téren elindítani egy komplett programot: FIRST STEPS – első lépések a kóbor állat megelőzéshez
  2. Amikor menhelyeken járunk, csodaszép, kedves, ártatlan, bizakodó tekintetű kutyákkal találkozunk. Szeretnénk ha több lehetőségük lenne gazdisodni. Szeretnénk láthatóvá tenni a láthatatlanokat: KedvencedLeszek
  3. Kidolgoztunk egy állategészségügyi adatbázist a menhelyek állománykezelésére. Jövőre sok időt szánunk, hogy ezt az innovatív fejlesztést minél több állatvédő szervezethez bevezessük, hiszen ezzel többszörösen csökken az adminisztrációs idő. A gondozottak száma átlátható és könnyen kezelhetővé válik. Maaa.hu
  4. Minden megmozdulásunk alapja a felelős állattartás hangsúlyozása. Még láthatóbbá kell válni és eljutni újabb és újabb közönséghez, hogy hangsúlyozzuk, a kidobott állatok mind voltak gazdások egyszer. Csak átgondoltan, felelősen fogadjunk be állatot. A szemléletformálás kihagyhatatlan.

Kérjük 2021-ben is kövesd munkánkat és figyeld megmozdulásainkat!

Legyen ez az év az egyéni és a közös álmok valóra váltásának éve!

FONTOS: 

  • Adóalap csökkentés: az átadott tárgyi vagy pénzadományok értéke teljes egészében leírható, valamint az átadott élelmiszer értékének további 20%-a társasági adóalap csökkentő tételként számolható el. (3 éves tartós szerződéskötés esetén 40%-a)
  • Kérjük az adó 1% felajánlásánál gondolj a gazdátlan állatokra. Mi értük tesszük:
    Adószám: 18732993-1-42
    Hangya Közösség Alapítvány

Keresse bizalommal csapatunkat:
info@hangyakozosseg.hu

Hangya Közösség

Bank: MagNet Bank
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
Paypal: Hangya Közösség Alapítvány