FIRST STEPS – Első lépések program

 

Jelenleg az állatvédelem területe kiemelten elhanyagolt Magyarországon. A Forbes magazinban megjelent Medián kutatás is ezt bizonyítja.

Jelenleg kb. 20.000 kutya elhelyezése megoldott állatotthonokban, ahol így is többszörös teltházzal dolgoznak. Emellett kb. 300.000 kutya van utcákon. Az elmúlt időszak intézkedéseinek köszönhetően havonta több ezerre nőtt a kóbor, befogott (egyébként békés és egészséges) állatok  altatása. Egyre több a kidobott kutya és egyre több milliárdot költ az állam a tömeges gyilkolásukra. Miközben a megelőzés olcsóbb és hatékonyabb megoldást kínál. A macskák helyzete még elszomorítóbb.

Hatékony munkával pár év alatt megállítható a folyamat!

Közel 200 szervezettel tartjuk a kapcsolatot. Jogi és szakmai tanácsadással, tárgyi adományok szervezésével támogatjuk a munkájukat.
Fenntartható megoldásokat tervezünk és hajtunk végre vidéki menhelyeken, ahol ezzel a helyi probléma hosszútávú megoldására fókuszálunk. A szemléletformálás erős szerepet játszik ezeken a kiemelten hátrányos helyzetű területeken.

Hisszük, hogy csak komplex kidolgozott programmal tudunk igazán hatékonyakká válni!

Munkák átlátható, követhető és közhasznú.

Kérjük, hogy amennyiben szívesen támogatja kezdeményezésünket, vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@hangyakozosseg.hu

A szervezetünket támogató céget, vállalatot ez a lehetőség 20 százaléknak megfelelő adóalap-kedvezményre jogosítja. 

 

 

 

Hisszük, hogy csak akkor tudunk változtatni, ha a forprofit vállaltok is mellénk állnak és segítenek a probléma megoldásában. Jelenleg csak páran látják még, hogy ennek a területnek mekkora szüksége van a támogatásra.

 

 

Keresse bizalommal csapatunkat:
info@hangyakozosseg.hu

Hangya Közösség

Bank: MagNet Bank
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
Paypal: Hangya Közösség Alapítvány