Ünnepi meglepetés: Adomány autó

 

Több éve már, hogy közös együttműködés kezdődött a Cofidis Magyarországgal. Elsőként álltak az állatvédelem mellé. Közös, „Cofidis Kutyaszemmel” programunkon keresztül tavaly 40 szervezetnek juttatott melegedőket, kutyaházakat, állatorvosi költségekben segítséget, élelmet. Idén a pandémia áthúzta a terveinket, de a segítség nem maradt el részükről. Sokan ismerik a „Mancsos” autónkat. A gyerekek Mancsőrjáratnak hívják, mi csak „Cofidis Menhely expressznek”. 2018. december 3-án érkezett a Hangya Közösséghez a kiskocsi, a Cofidis bocsájtotta rendelkezésünkre. 2 év alatt szerves részévé vált a munkánknak és nagyon meg is szerettük. Több tízezer km van benne, millió helyen jártunk az országban. Sok állatvédő szervezet is vezette már, ha arra volt szükség. Vitt adományt, szállított állatokat, legutóbb az autópályán kergetett egy kis hudini kutyát. Mindig segít mindenkinek, ez az élete.

Idén decemberben hatalmas öröm ért bennünket! Jelezte a cég, hogy megkaphatjuk örökbe a Cofidis autót! Hihetetlen boldogok voltunk! Ma megérkezett a saját törzskönyvünk, a forgalmink.

Most már örökre a mi autónk! Ígérjük ezután is sok-sok helyre visz adományt, nagyon sok állatnak fog segíteni, ahogy eddig is.

Van amikor kóbor macskák pihennek meg rajta.

Legtöbbször így látjuk, a súlyhatárra mindig figyelünk.

Autónk mindig rendelkezésünkre áll, hogy segíteni tudjunk viharkár, élelemhiány esetén vagy menhelysegítő napokon.

Tárgyi adományokat is szállít rendszeresen, forró nyári melegben vagy épp fagyos télben.

Állatok mentésében is részt vesz, mindig startra kész.

Köszönjük szépen a Cofidis Magyarországnak a bizalmat, hogy ilyen nagylelkű adományt kaphattunk!