Köszönjük Masterplast Medical!

 

Ez nem csak egy köszönő poszt lesz, picit engedünk bele látni a munkánkba.

Nagyon fontos héten vagyunk túl, hihetetlen pörgés részesei voltunk.

Egy olyan összefogás részesei lehettünk, ami a lehető legnagyobb öröm! Sokan, együttműködve, valami jót cselekedve, csupa jószándékú ember – igazi pozitív feltöltődés. Ilyenkor jól felszívjuk magunkat és ezekből az energiákból bírjuk ki, amikor az állatvédelem nehezebb részét kell megélnünk.

Köszönjük szépen a Masterplast Medical Kft-nek hogy több száz állatnak segíthettünk! A nedvszívó alátéteket, elsősorban kölyök, idős, beteg vagy műtét utáni állatokhoz használják. Aki gondozott ilyen elesetteket, tudja, hogy az egyik legmegterhelőbb költséget jelenti, hogy tisztán, sterilen lehessen tartani őket a legnehezebb időszakukban.
Mint a mesében… Először csak egy kisebb mennyiség adományról esett szó. Mivel a gyártósorról frissen érkezett, nem volt csomagolás, így nekünk a kiosztásnál extra gyorsaságot kellett kérnünk. Semmiképp sem akartuk, hogy az egyébként nagyon minőségi termékek kárba vesszenek. Azonnal szóltunk a várólistán szereplő szervezeteknek. Előre véve a nagy létszámmal dolgozó menhelyeket. Aztán a következő napokban több reggelen is megtörtént a csoda. A raktár ürítésével egyre több és több raklapnyi kincsről lett tudomásunk. Szinte óránként nőtt a mennyiség. Reggel érkezett a hír, hogy pontosan hány raklap került fel a teherautóra, ami közben el is indult hozzánk. Délre ért állandó segítőnkhöz, a Budapesti Fatelepre. Akkor készleteztük, miközben értesítettük az állatvédőket és délután már osztottuk az adományt. Sok szervezetnek igen nehéz volt megoldani az azonnali fuvart, de akinek tényleg szüksége volt rá, megtalálta a megoldást. Sokszor Hangyás önkéntesek segítségével. Nem is reméltük, hogy ez a forgatókönyv nem csak egy napot ölel át, hanem végül négyet. Azt gondoltuk, hogy felrobban a telefonunk. Szó szerint forróra telefonáltuk. Végig egyeztettünk a szervezetekkel, fuvarosokkal, a felajánló szakemberekkel, a Budapesti Fateleppel akik a helyszínt biztosították a tároláshoz és osztáshoz.
Végül, összeszámolva 4 teherautónyi adomány érkezett!
Fantasztikus hír, hogy a várólistánk kiürült, így ha a távoli jövőben újra kapnánk alátétet, várjuk a tényleges használók feliratkozását. Ugye milyen szuper ezt leírni?

🎁 Hatalmas köszönettel tartozunk a Masterplast-nak hogy mindig gondolnak a beteg és sérült állatokra. Nem is tudjuk leírni a hatalmas örömet, amit az állatvédő szervezetek közvetítenek felénk ilyenkor.
▶️Nagy hálával tartozunk azoknak a segítőknek, állatvédőknek, akik részt vettek ebben az örömprojektben és jókedvükkel fokozták a hangulatot. (pl. több száz pelenkát zsákoltak be.)
▶️Évinek, aki mindig gondol az állatvédelem szereplőire!
▶️A @Budapesti Fatelepnek és az összes munkatársuknak, akik ilyenkor saját munkájukon felül segítenek nekünk.
▶️Köszönet támogatóinknak, akik pénzadománnyal segítik munkánkat. Az ő korábbi támogatásuk tette lehetővé, hogy azonnal igen-t tudtunk mondani 4 teherautó vidéki fuvarjának költségére.

Az átvevő szervezetek. Az adományból többen részesültek, sokan összedolgozva, egymás munkáját segítve mentenek állatokat.
Állatmentő Liga
Állatvédő Egyesület Kiskaudért és Kóbor kutyák Álmaiért
Babák Menedék Állatmentő Alapítvány
Befogad-Lak Állatmentő Közhasznú Alapítvány
BORKA-Borsodi Kutyamentő Alapítvány
Bundás Barát Állatvédő Egyesület
Csellengő Tappancsok Állatmentő Alapítvány
Ébredő Bolygó Alapítvány
Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány
Fekete István Àllatvédő Egyesület
Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány
Gyulai Állatvédő Egyesület
Hangya Közösség Alapítvány
Kilenc Élet Alapítvány
Kismaszat Állatmentő Egyesület
Kóbor Mancsok Mentéséért Közhasznú Alapítvány
Kóbor Szívek Alapítvány
Kutya Mentsvár Alapítvány
Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesület
Kutyaszív Állatmentő Közhasznú Alapítvány
Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Kiemelten Közhasznú Alapítvány
Minden Állatért Alapítvány
NOÉ Állatotthon
Olt-alom Állatotthon Vásárosnamény – Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület
OSIRIS Állat- és Természetvédő Alapítvány
Összefogás az Állatokért Alapítvány – Mátészalka
Safi Cicamenedék Alapítvány
San Lazaro Állatvédő Alapítvány
Soul in Soul Állatvédő Alapítvány
Spitz Fajtamentő Alapítvány
Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület
Ugat-lak Alapítvány
Újhold Állatélelmezési és állatvédelmi Egyesület
Zseton Állatvédő Egyesület
Vagabond Állatvédő Egyesület

☀️Kérjük, ha úgy érzed, hogy támogatnád tevékenységünket, segítsd munkánkat!