Kutyabarátok a Budapest Banknál

 

Menhelyeknek szánt speciális kutyaházakra gyűjtöttek a Budapest Bank munkatársai

A Budapest Bankban sok éves hagyományra tekint vissza a karácsony előtti adománygyűjtés. Ennek keretében idén novemberben többek között menhelyekre szánt speciális kutyaházakra gyűjtöttek pénzintézet munkatársai, akik emellett tárgyi adományokat is felajánlottak.

A Budapest Bank Munkatársi Kezdeményezések keretében működő Jótékonysági csapata a Hangya Közösség Alapítvány megkeresésére fogott gyűjtésbe, hogy az adományból a vidéki kutyamenhelyek számára speciális kutyaházak készülhessenek. E házak élettartama több tíz év, rágásbiztosak, a tetejük nyitható, tisztíthatóak és szigeteltek. A kutyaházak egy menhely életében akár több száz kutyát is kiszolgálhatnak.

A jótékonysági kezdeményezés keretében a Hangya Közösség lehetőséget kapott arra, hogy a Budapest Bank székházában adományokat gyűjtsenek az állatmenhelyek számára. Az egy hétig tartó akció során összesen 70 ezer forintot gyűlt össze, amelyből 3 kutyaház készíthető el. Emellett különböző, a háztartásban már nem használt, ám a menhelyek számára hasznos tárgyakat is lehetett adományozni, így például etetésre szánt régi lábasokat, a kutyaházakban használatos takarókat, lepedőket is gyűjtöttek az alapítvány javára.

A közös munka remek eredménnyel zárult, ami azt bizonyítja: nem csak kapni, hanem adni is jó.

A helyszínen készült standunk és az adományok:


A felajánlott támogatásokból 3 házat készítettünk, mindet hatalmas öröm fogadta a menhelyeken.
A házikók a “Remény, Szeretet” táblácskákat kapták.
A siófoki és a sátoraljaújhelyi menhelyek kapták a házikókat, illetve az újfehértói mentett kutyák.

KÖSZÖNJÜK A KUTYAHÁZAKAT ÉS A TÁPADOMÁNYOKAT! >a kutyaházakat:- Free Faces Modellügynökség (nagyobb faház)- Budapest…

Közzétette: PCAS Állatmentő Egyesület – Nyíregyháza – 2016. december 17.