Mancsok és négy kerék

 

A Kutyabarát.hu karácsonyi rendezvényére kaptunk meghívást támogató partnerünkkel, a Cofidis Magyarországgal közösen.

Beszámolunk magáról a karácsonyi vásárról is, de előtte…

A legnagyobb meglepetést mégis a Cofidis Magyarország okozta kis csapatunknak. Egy csodaszép autót kaptunk. Több évi álmunk vált valóra: egy igazi kis hangyaautó, ami segítségével még több helyre tudunk segíteni! Nagyon boldogok vagyunk, köszönjük szépen.

A kiskocsink csodaszép, gyönyörű színes tappancsok borítják. A parkolókban sem tévesztjük össze más autókkal. Ezentúl ha a várost járjátok és velünk találkoztok, gondoljatok a menhelyi állatokra és gyűjtsetek nekik: mi lejuttatjuk!

Még nem vettünk részt más karácsonyi rendezvényén, nem voltunk meghívott vendégek. A fantasztikus hangulat bennünket is magával ragadott. A Szimpla Kert megtelt kutyabarátokkal, és magukkal a szőrös kedvencekkel is. Volt olyan pillanat, hogy több, mint 50 kutyát számoltunk meg egyszerre, egy térben.

A kutyabarát.hu rendezvénye nagyon igényes volt, tombolával, vidám házigazdákkal. Leadó pultunknál jókat beszélgettünk az érdeklődőkkel, meglepő volt számunkra, hogy mennyien ismerik már a tevékenységünket.

Rengeteg hasznos adomány is érkezett! Több zsák meleg holmit, lábasokat és élelmet is kaptunk, amit a legrászorulóbb vidéki menhelyeknek továbbítunk. Ugye, így már könnyebb, hogy már van mivel! Leadópontunknál több kutya is elidőzött.

Karácsonyi adományvásárunkat is megtartottuk, amit 16-án folytatunk a belvárosban, a Dog Kartel Kutyakozmetika helyiségében. Öröm volt látni, hogy sok gazdi a mi portékánkkal a kezében keresgélt tovább az árusok között.

Köszönjük szépen a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat!