Kérjük, gondolj Ránk!

 

Hangya Közösség Alapítvány
18732993-1-42

2017. év végén két örömhír is ért bennünket.

  • Az egyik, hogy végre 2018-ban mi is gyűjthetjük a személyi jövedelem adóból felajánlásra kerülő 1%-okat. Hatalmas esélyt kapunk ezzel, hogy nagy dolgokat is tehessünk a gazdátlan állatokért.
    Az 1 százalék gyűjtésére regisztrált (felajánlásra jogosult) civil kedvezményezettek között is megtalálsz bennünket: http://nav.gov.hu/nav/szja1_1 (11.706)
  • A másik hírünk, hogy az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályzó Testülete vizsgálta munkánkat és ennek eredményeként felvett bennünket tagjai közé. Már mi is az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek közé tartozunk!
    www.atlathatosag.eu

Aki ismeri munkánkat tudja, hogy nagyon sok terv van a tarsolyunkban, aminek megvalósítása sokszor anyagi akadályokba ütközik. Amit lehet pénz nélkül, azt megtesszük.
– Lakossági tárgyi adományokat gyűjtünk és juttatjuk el oda, ahol a legjobban várják
– Rendezvényeken veszünk részt, ahol a gazdátlan állatok sorsára és a felelős állattartásra hívjuk fel a figyelmet
– Élelemgyűjtést szervezünk áruházláncokban
– Kutyaházakat barkácsolunk, kutyajátékokat készítünk, fekhelyeket varrunk
– Hírlevelünkben tájékoztatjuk a hivatalos jogszabályokról, lehetőségekről, adományokról és fontos tudnivalókról az állatvédő szervezeteket
– Menhely rehabilitációs programunkon belül vidéki menhelyeknek nyújtunk komplex segítséget, kétkezi munkától, a gyűjtésen át szakmai tanácsokig
… és még sok-sok önkéntes munka.

Most itt áll előttünk egy lehetőség, hogy még nagyobbat léphessünk!

Kérjük, támogasd terveinket!

Az 1% olyan, mint a Hangya Közösség munkája. Sok kicsi sokra megy. Minden törölközőt megbecsülünk, minden apró utalást megköszönünk, minden pici segítséget nagyra tartunk, mert ettől tudunk olyan sokat tenni az állatokért! Higgyétek el, az összefogástól lettünk sikeresek.

Kérjük, ne hagyd elveszni!
Évente látjuk, hogy az adózók FELE nem rendelkezik az adója 1%-val.
2017-ben 3,5 millió helyett még kevesebb, csak 3 millió felajánlás érkezett. Újabb 500.000 ember gondolta úgy, hogy nem fontos. Pedig IGEN! Az állatvédelemben dolgozók csak erre számíthatnak. Az összes állatvédelmi szervezet működésének alapja az 1%-ból beérkező összeg.

Mit kell tenned?

Olvasd el pontos leírásunkat: www.hangyakozosseg.hu/1szazalek
Amennyiben kérdésed van, jelezd nekünk: info@hangyakozosseg.hu
Gyakori kérdések: www.hangyakozosseg.hu/hirek/1-szazalek-gyakori-kerdesek

Köszönjük
Hangya Közösség Alapítvány lelkes csapata