Különleges épületháló a CIB Bank őszi kampányában

 

Ismét jótékony célra ajánl fel épülethálót a CIB Bank, ezúttal azonban már a reklámfelületen is megjelenik az adományozás üzenete. A bankcsoport a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány kutyaotthonának juttatja majd el őszi személyi kölcsön kampányában használt épülethálóját, mely a kennelekre helyezve védelmet nyújt az állatoknak az időjárás viszontagságai ellen. A jótékony akciót ezúttal is mi, a Hangya Közösség segítette.

„A CIB Bank őszi kampánya arra a gondolatra épül, hogy egy kis segítség mindig, mindenkinek jól esik – ezt képviseli a termékhez kapcsolt most elindított akciónk is, melynek lényege, hogy a 2015. december 31-ig igényelt személyi kölcsönök esetében minden decemberben elengedjük a havi törlesztőrészletet1 . Ehhez az üzenethez illeszkedik az is, hogy ismételten jótékony célra ajánljuk fel a kampány egyik reklámeszközét, melyet az alapítvány a mindennapi munka során hasznosítani tud az állatok körülményeinek javításában” – mondta el Szinai Ádám marketingkommunikáció és PR vezető.

A Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány a keleti országrészben nyújt segítséget már 12 éve. Az alapítvány kutyaotthonában ellátják az elhagyott állatokat, illetve céljuk, hogy új gazdát találjanak számukra. Nagy hangsúlyt fektetnek az örökbefogadások számának növelésére, az ivartalanítás népszerűsítésére, illetve fontosnak tartják, hogy esélyt biztosítsanak az idősebb állatoknak is. A kutyák ellátását egy állandó és több alkalmi önkéntes végzi, nyáron pedig gyerekek látogatják a kutyaotthont, ahol felnőtt felügyelete mellett sétáltathatják, simogathatják az állatokat.

Köszönjük szépen a CIB BANK-nak