Pályázat – Kóbor Állat Megelőzés 2023/2024

FIRST STEPS – Kóbor Állat Megelőző Program – 2023/2024

Nagyon jó hírrel érkezünk!
Megérkezett a személyi jövedelemadóból felajánlott 1% összege és azonnal indítjuk ivartalanítási pályázatunkat!

A kóbor és lakossági állatok (kutyák és macskák) ivartalanítását támogatja a FIRST STEPS – Kóbor állat megelőző program 2023/2024

Olyan állatvédő szervezetek jelentkezését várjuk, akik a lakossági túlszaporulatok csökkenését tűzték ki célul és ehhez szükségük van anyagi támogatásra. A programban azok a potenciális lakossági kóbor vagy kóborló macskák és kutyák vehetnek részt, melyek utódaiból gazdátlan, ellátatlan kóbor állatok válnak. A felesleges szaporulatok megelőzését támogatjuk a programunk során. Hogy minél kevesebb kutya és macska végezze az utcán vagy menhelyeken.

A részletes pályázati kiírás:

Hangya Kozosseg_Palyazat 2023_2024 (letölthető pdf)

Összefoglaló KISOKOS a pályázatról:

Ki pályázhat?
Állatvédő szervezetek, melyek a lakossági szaporulatok csökkentésével foglalkoznak.

Mire lehet pályázni?
Macska és kutya ivartalanításra (és a beavatkozáshoz tartozó eszközök, gyógyszerek, varratszedés) költségeire. A pályázat nem visszatérítendő.

Milyen összegben?
A pályázó által igényelt összegben, maximum 250.000 Ft-ig. A keretösszeg 8 millió forint, a forrás kimerüléséig tart. A forrás növelésével bővülhet a nyertes pályázatok listája, ezért várólistát vezetünk.

Mennyi idő áll rendelkezésre?
A pályázat leadási határideje 2023. szeptember 25-tól a forrás kimerüléséig. A pályázat elbírálása a beadástól számított 10 munkanapon belül. A beavatkozások határideje a nyertes pályázat értesítésétől 2024. április 15-ig, az elszámolás legvégső időpontja 2024. április 30.

Beadandók:


Jelentkezés a pályázatra:


  • Jelen kiírás 1. számú melléklete szerinti „Költségterv”– a pályázati anyag leadásakor kötelező. Fontos, hogy minden állatot soronként kell felvinni. Ha nincs neve, tulajdonosa, akkor munkanevet kell neki adni: „temető – nőstény 1”, „Petőfi utcai cicák 1”
    1sz melléklet_KÖLTSÉGTERV
  • Ajelentkezési űrlap kitöltése a jelentkezés feltétele: https://forms.gle/bzoQPq9C5AszMcZP8
    (ide fel kell tölteni a fenti költségtervet)

Nyertes pályázat után:


Pályázati időszakban:

  • Elszámolás űrlap: https://forms.gle/EKM6jLazNoPUUZoZ9
    A költségtervben szereplő állatoknak és a számlázott tételeknek meg kell egyeznie az elszámolási űrlapra felvitt, pályázatban résztvevő állatokkal és költségeikkel.
  • Állatorvosi számla regisztrálása: https://forms.gle/RAjCm793AHrZTJRLA
    Kérjük, hogy minden esetben kerüljön fel, hogy milyen számla került kiállításra a rendelőtől (kitöltheti a pályázó, vagy a számlát kiállító állatrendelő is). Így tudjuk követni a több száz számlát. Csak a regisztrált számlákat tudjuk kifizetni.
  • Jelen kiírás 3. számú melléklete szerinti „Állattartó hozzájáruló nyilatkozat”– a nyertes szervezet és a gazda közötti megállapodás a műtéti beavatkozás elvégzéséről (nem kell benyújtani) Letölthető: 3sz melléklet_ÁLLATTARTÓ HOZZÁJÁRÓ NYILATKOZAT
    (Ha nem nyitja ki, akkor jobb gombbal a 4sz melléklet_Allattartó hozzájáró nyilatkozat-ra – “Link címének másolása” és másik böngészőben megnyitni)
  • Fénykép: Nem kérjük, hogy műtét közben, előtt, után készüljön a fotó. Nekünk tökéletesen elég bármilyen fénykép az állatról (akár a kolóniás befogott állatról a boxban)
  • Bővebb információ: palyazat@hangyakozosseg.hu

____________________________________________________________________________

SEGÍTS MEGELŐZNI A BAJT!

 

Szeretnénk, ha minél kevesebb állat kerülne rossz körülmények közé, ha minél kevesebb kutya és macska születne utcára, gazda nélküli sorsra.
A Hangya Közösség ivartalanítási pályázatot indít, melyet most te is támogathatsz! Fogjunk össze a sorstalanokért, akár egy tavaszi fagyi ára is nagy segítség!
A pályázat hivatalos keretek között kerül megrendezésre, a nyertesek munkáját végig követjük, részeredményekről beszámolunk és részletes elszámoltatással, beszámolóval zárul a projekt.

A pályázatot a személyi jövedelemadó 1%-ból felajánlott összegekből tudjuk finanszírozni. Ha úgy érzed, hogy te is szívesen hozzájárulnál, a következő módon segíthetsz:

Anyagi támogatással (cégek számára adományigazolást biztosítunk!)

  • Bank: MagNet Bank Zrt. Hangya Közösség
    Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
    IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
    SWIFT: HBWEHUHB
  • Paypal: me/hangyakozosseg

Cégek számára kiállított adomány igazolásukkal az adóalapot 20%-kal lehet csökkenteni.
További információ: info@hangyakozosseg.hu