Spoti egyedülálló kezdeményezése

Spoti pár nap alatt fél milliós látogatottságot szerzett kedves történetével. Kóbor kutya volt, megjárta a gyepmesteri telepet is. Átalakulásáról szóló kisfilm mindenki kedvence lett. Átváltozása szinte hihetetlen.
KISVIDEÓ

Péter grafikustól kapott egy logót. Több rajongójától pedig levelet, hogy miért nem kampányol a kóbor állatok mellett.
Rajta nem múlik –  gondolta. Így elindított egy kezdeményezést, hogy felhívja a figyelmet kóbor társaira.

SEGÍTSÜNK MEGELŐZNI A KÓBOR ÁLLATOK PROBLÉMÁJÁT!

Sajnos Magyarországon nem minden állat kap lehetőséget a boldogságra. Spoti kapott. Mert egy állatvédő szervezet esélyt adott neki. Jelenleg kb. 25 ezer mentett, gazdátlan állat él állatvédők gondozásában. Azonban, ebben a pillanatban is több mint 500.000 ezer kutya él utcán, közterületen. A menhelyek nem bírják, így is többszörös teltházzal működnek mindenhol. A kellős közepén vagyunk az őszi kölyök kutya/kölyök macska szezonnak, amikor épp több száz állat született az utcára, jövő nélkül.

Spoti hisz a változásban, hiszen eddigi nehéz sorsa ellenére itt van közöttünk, vidáman, boldogan és szerencsére semmit se érez lappangó betegségéből. Teli mosollyal örül mindennek és minden nap új felfedezést tesz. Újra éli a gyerekkorát, végre nem csak az élelemszerzésre és a szenvedés elkerülésére kell figyelnie.
Mert mindenre van megoldás.

A FIRST STEPS elnevezésű programot, alapítványunk, a Hangya Közösség több éve szervezi. Eddig segítségünkkel több ezer állat kerülte el a kóbor sorsot. 120 állatorvossal együttműködve dolgoztunk az állatvédelem helyzetének javításán.
Idén is szeretnénk folytatni programunkat, de ehhez támogatókra van szükségünk.

Kérjük, segíts nekünk, hogy figyelmet kapjon ez a fontos téma. Csak az összefogáson múlik, hogy hány állatnak segíthetünk.
Erre a területre nincs központi sem helyi pályázati lehetőség.

Szervezetünk csak az állatorvosi költségek támogatásában kér segítséget. Olyan állatorvosokkal dolgozunk, akik értik a társadalmi felelősségvállalást ebben a problémában és nagyon kedvezményesen, sokszor csak anyagárban vállalják a beavatkozásokat. Minden más feladatot, állatvédők végeznek (térítésmentesen): állat befogása, logisztika, szállítása, regisztráció, utókontrol.. stb.
Tényleg minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a kóbor állatok száma csökkenjen, de egyedül kevesek vagyunk, fontos a mecánások támogatása, a társadalmi összefogás.

Miben tudsz segíteni?
– Vállalatként/ cégként csatlakozz támogató programunkhoz. Bővebb felvilágosítás: info@hangyakozosseg.hu
– Magánszemélyként terjeszd Spoti kezdeményezését és támogasd munkánkat.

Egy tábla csoki ára is hatalmas segítség:

  • MagNet Bank Zrt. Hangya Közösség
    Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
  • Paypal: paypal.me/hangyakozosseg
  • Adományvonal: 13 600 / 82 – Hívásoddal, vagy smseddel 500 Ft-tal támogathatod munkánkat.

Oszd meg Spoti történetét és segíts sorstársain!
#HajráSpoti! #Megelőzés