Kóbor állat megelőző pályázat 2023

FIRST STEPS – 2023 – Feltöltés alatt

Megnyílt a Hangya Közösség 2023. évi pályázata. A kutyák és macskák ivartalanítását támogatja a FIRST STEPS – Kóbor állat megelőző program 2023

Olyan állatvédő szervezetek jelentkezését várjuk, akik a lakossági túlszaporulatok csökkenését tűzték ki célul és ehhez szükségük van anyagi támogatásra. A programban azok a potenciális lakossági kóbor vagy kóborló macskák és kutyák vehetnek részt, melyek utódaiból gazdátlan, ellátatlan kóbor állatok válnak. A felesleges szaporulatok megelőzését támogatjuk a programunk során. Hogy minél kevesebb kutya és macska végezze az utcán vagy menhelyeken.

A részletes pályázati kiírás:

Palyazat_Kobor_allat megelozo program_2023
(letölthető pdf)

Összefoglaló KISOKOS a pályázatról:

Ki pályázhat?
Állatvédő szervezetek, melyek a lakossági szaporulatok csökkentésével foglalkoznak.

Mire lehet pályázni?
Macska és kutya ivartalanításra (és a beavatkozáshoz tartozó eszközök, gyógyszerek, varratszedés) költségeire. A pályázat nem visszatérítendő.

Milyen összegben?
A pályázó által igényelt összegben, maximum 300.000 Ft-ig. A keretösszeg 14 millió forint, a forrás kimerüléséig tart. A forrás növelésével bővülhet a nyertes pályázatok listája, ezért várólistát vezetünk.

Mennyi idő áll rendelkezésre?
A pályázat leadási határideje 2023. március 20-tól a forrás kimerüléséig. A pályázat elbírálása a beadástól számított 10 munkanapon belül. A beavatkozások határideje a nyertes pályázat értesítésétől 2023. május 31-ig, az elszámolás legvégső időpontja 2023. június 30.

Beadandók:
Jelentkezés a pályázatra:

  • Jelen kiírás 1. számú melléklete szerinti „Költségterv” – a pályázati anyag leadásakor kötelező.
    1sz melléklet_KÖLTSÉGTERV
    (Ha nem nyitja ki, akkor jobb gombbal az 1sz melléklet_Költségterv-re kattintva – “Link címének másolása” és másik böngészőben megnyitni)
  • A jelentkezési űrlap kitöltése a jelentkezés feltétele: https://forms.gle/bzoQPq9C5AszMcZP8

A nyertes pályázó:

Pályázati időszakban:

  • Elszámolás űrlap: https://forms.gle/EKM6jLazNoPUUZoZ9
    A költségtervben szereplő állatoknak és a számlázott tételeknek meg kell egyeznie az elszámolási űrlapra felvitt, pályázatban résztvevő állatokkal és költségeikkel.
  • Állatorvosi számla regisztrálása: https://forms.gle/RAjCm793AHrZTJRLA
    Kérjük, hogy minden esetben kerüljön fel, hogy milyen számla került kiállításra a rendelőtől (kitöltheti a pályázó, vagy a számlát kiállító állatrendelő is). Így tudjuk követni a több száz számlát. Csak a regisztrált számlákat tudjuk kifizetni.
  • Jelen kiírás 4. számú melléklete szerinti „Állattartó hozzájáruló nyilatkozat” – a nyertes szervezet és a gazda közötti megállapodás a műtéti beavatkozás elvégzéséről (nem kell benyújtani) Letölthető: 4sz melléklet_ÁLLATTARTÓ HOZZÁJÁRÓ NYILATKOZAT
    (Ha nem nyitja ki, akkor jobb gombbal a 4sz melléklet_Allattartó hozzájáró nyilatkozat-ra – “Link címének másolása” és másik böngészőben megnyitni)
  • Fénykép: Nem kérjük, hogy műtét közben, előtt, után készüljön a fotó. Nekünk tökéletesen elég bármilyen fénykép az állatról (akár a kolóniás befogott állatról a boxban  – láthatóan – befotózva)
  • Segédlet: Jelen kiírás 5. számú melléklete az „Adminisztráció”– nyertes szervezet számára nyújt segítséget az adatvezetésben és ennek kivonata kerül elszámolásra (nem kell benyújtani). Segítség lehet az ELSZÁMOLÁS nevű űrlap kitöltéséhez az 5. számú melléklet. 5sz melleklet_ADMINISZTRÁCIÓ

Bővebb információ: info@hangyakozosseg.hu; palyazat@hangyakozosseg.hu

____________________________________________________________________________

SEGÍTS MEGELŐZNI A BAJT!

Szeretnénk, ha minél kevesebb állat kerülne rossz körülmények közé, ha minél kevesebb kutya és macska születne utcára, gazda nélküli sorsra.
A Hangya Közösség ivartalanítási pályázatot indít, melyet most te is támogathatsz! Fogjunk össze a sorstalanokért, akár egy tavaszi fagyi ára is nagy segítség!
A pályázat hivatalos keretek között kerül megrendezésre, a nyertesek munkáját végig követjük, részeredményekről beszámolunk és részletes elszámoltatással, beszámolóval zárul a projekt.

A pályázatot a Fressnapf Magyarország – Hangya Közösség Alapítványnak nyújtott támogatásából fedezzük. Ha úgy érzed, hogy te is szívesen hozzájárulnál, a következő módon segíthetsz:

Anyagi támogatással (cégek számára adományigazolást biztosítunk!)
Bank: MagNet Bank Zrt. Hangya Közösség
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
Paypal: paypal.me/hangyakozosseg
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB