TÁP ADOMÁNYOK:
A Hangya Közösség folyamatosan fogad tápadományokat, amiket vidéki menhelyek számára tudunk továbbítani. 12 éves tapasztalatunk, hogy a legkedvezőbb, ha nagy gyártótól közvetlenül, mennyiségi kedvezményünket felhasználva rendeljük meg. A kiegyensúlyozott, azonos minőség nagyon sok segítség a menhelynek, hiszen a kiskedvencünknél is látjuk, hogy a tápváltásnál lehet gyomorprobléma. Ráadásul ingyenes szállítással tudjuk megoldani a élelem lejuttatását, ami szintén egy nagy költségtétel megspórolása.

PÉNZADOMÁNY:
Adománygyűjtő dobozaink városszerte megtalálhatóak. Folyamatosan keressük az új kapcsolatokat kihelyezés céljából. Ha van kedved boltod írd meg nekünk és felvesszük vele a kapcsolatot.
A hivatalos bankszámlánkra érkezett pénzösszegeket az aktuális gyűjtésünkre vagy a megjegyzésbe jelöltek szerint használjuk fel.
Szívesen rendezünk szórakoztató vállalati gyűjtéseket, erről érdeklődjetek e-mail címünkön.

KUTYAHÁZ:
Ősztől tavaszig a lakossági felajánlott használt kutyaházakat gyűjtünk Budapesten és szállítjuk vidéki menhelyekre.
Speciális, menhelyi kutyaházak készíttetése a legnagyobb segítség: fertőtleníthető, emelhető tetővel, rágásvédelemmel ellátott, tartós, menhelyi körülményekre készült házak. Kérjük, csatlakozz programunkhoz: www.kutyahideg.hu

VÉGRENDELET:
Egyre többen élnek az adományozás ezen lehetőségével. Sokan úgy érzik, hogy életük munkájával segíteni szeretnének. Miután gondoskodtunk szeretteink jövőjéről, a hagyatékból egy meghatározott részt felajánlhatunk jótékony célra. Képzeljük el, hogy mennyit segíthetünk ezzel éhező, szenvedő, beteg állatoknak.
– lehetséges otthon írt végrendelet, a hivatalos előírások szerint
– halálesetre szóló ajándékozási szerződéssel, ami egy kedvezőbb jogi lehetőség a nonprofit szervezetek részére
Fontos, hogy tudjuk, van lehetőség alapítványra, egyesületre is vagyont hagyni. Ami életeket menthet. Közjegyzői közreműködésben szívesen segítünk.
info@hangyakozosseg.hu

HASZNÁLT TÁRGYI ADOMÁNYOK:
Ha számodra feleslegessé vált tárgyakkal, az újrahasznosítás jegyében tárgyi adományokkal szeretnél segíteni vidéki menhelyeknek, ezt az utat javasoljuk. Az adományozás legyen segítség a menhelyek számára, kérjük válogatva, csak a számukra is hasznos holmit szállítsd. Sok embert sajnos önző célok vezetnek, csak a holmiktól szeretnének szabadulni. Lehetőleg azonnal. Összekeverik az adományozást a lomtalanítással. Kérjük, csak azt vidd nekik, aminek hasznát veszik, mert a szemétszállítás nekik is drága.
http://www.hangyakozosseg.hu/hirek/targyi-adomanyok-menhelyekre/

A kellemetlenségek elkerülése miatt minden létező fórumon jelezzük, hogy raktárral már nem rendelkezünk, tárgyi adományokat nem tudunk fogadni. Okáról itt olvashattok:
https://hangyakozosseg.blog.hu/2019/06/26/elfogyott_ujralendul

Köszönjük minden támogatónknak a segítséget a kutyák nevében is!
Keress bennünket: info@hangyakozosseg.hu