MIÉRT A HANGYA KÖZÖSSÉGET TÁMOGASSAM?
  • Országosan segítünk: 220 szervezettel és mellette számtalan civil-magán állatvédővel tartjuk a kapcsolatot. Szakmai, jogi segítséget nyújtunk, tárgyi adományokkal támogatunk. Felismertük, hogy a probléma globális és egy-egy megmozdulással, összefogással a központi megoldásra kell törekedni.
  • Egyedülálló a munkánk: Ernyőszervezetként foglaljuk össze a problémákat. A legkevésbé támogatott régiók nagy létszámú állatotthonainak támogatása, fejlesztése kiemelten fontos számunkra.
  • Függetlenek és pártatlanok vagyunk: minden párttól és politikai érdekcsoporttól függetlenül működünk
  • Fenntarthatóság kiemelt fontosságú számunkra, az adománygyűjtés során az újrahasznosítás jelentőségét terjesztjük, és ezáltal szemléletformálást végzünk.
  • Megbízhatóak vagyunk, 2010 óta működünk. Az állatvédőkkel bizalmi kapcsolatot ápolunk. Tagjai vagyunk az Etikus Adománygyűjtő Szervezeteknek, ami garantálja az átlátható és követhető működésünket.
  • Adóalap csökkentés: az átadott tárgyi vagy pénzadományok értéke teljes egészében leírható, valamint az átadott élelmiszer értékének további 20%-a társasági adóalap csökkentő tételként számolható el. (3 éves tartós szerződéskötés esetén 40%-a)
  • Komplex megoldásban gondolkodunk: Feladatunknak tekintjük, hogy előmozdítsuk a magyar állatvédelmet a holtpontról. Ennek eléréséhez pedig megfelelő erkölcsi, és pénzügyi támogatottságra van szükségünk. Ezért kérjük a gazdasági élet szereplőinek, a döntéshozó felső vezetés segítségét. Egy jobb és élhetőbb állatvédelemért, egy állatbarát társadalomért dolgozunk.

Az állatvédelem területe évről évre elhanyagoltabb állapotba kerül.
Jelenleg kb. 20.000 kutya él állatvédők gondozásában. Több mint 200.000 kutya kóborol utcákon, gazda nélkül. A felelőtlen lakossági túlszaporulat eredményeképpen kb. havi 2.000 kutya veszti életét kínok között.

Munkánkra egyre nagyobb szükség van. Jelenleg központi támogatás nem áll az állatvédelem rendelkezésére, elsősorban vállalati és magánadományokból próbál működni ez a környezetvédelmi terület. A vidéki szervezetek jellemzően semmilyen segítséget nem kapnak.

Munkánk akkor sikeres, ha a vállalati együttműködések esetében kölcsönös értéknövelő programokat hozunk létre.
Legyen aktív támogatónk!

 Köszönjük, hogy munkájával támogatja kezdeményezésünket!

Keresse bizalommal csapatunkat: info@hangyakozosseg.hu

 

Hangya Közösség

Bank: MagNet Bank
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
Paypal: Hangya Közösség Alapítvány