Megelőzés Program támogatási lehetőség

A Hangya Közösség ivartalanítási pályázatot indít állatvédő szervezetek számára, melyet most te is támogathatsz! Fogjunk össze a sorstalanokért, akár egy tavaszi fagyi ára is nagy segítség!

100 állat ivartalanítását tűztük ki célul, ami évente kb. 1.000 nem kívánt állat megszületését fogja megakadályozni!
(Évente kétszer vemhesednek a szuka kutyák, átlagban 5 kiskutyát hoznak világra.)

Pályázat:
– állatvédő szervezetek számára kerül kiírásra
– a problémás egyedekre koncentrál, olyan lakossági kutyákra, ahonnan folyamatosak a nem kívánt szaporulatok, a semmibe születnek a kicsik, és minden esetben az állatvédőknél kötnek ki (piciként vagy később utcáról)
– minden egyes ivartalanított állat tehermentesíti az állatvédő szervezeteket, menhelyeket, hiszen ők már nem kerülnek be
– nyertesek munkáját végig követjük, a beszámolási kötelezettség előírás

Részeredményekről beszámolunk és részletes elszámoltatással, beszámolóval zárul a projekt.

  • Cégeknek, vállalatoknak: A jogszabályok lehetőséget adnak, hogy adományigazolásunkkal egyszeri támogatás után 20%-a, legalább 3 évre szerződésben rögzített támogatás után pedig 40%-a leírható az adóalapból. Közhasznú szervezetként, Etikus Adománygyűjtő Szervezet tagjaiként munkánk átlátható és követhető.
    Kapcsolat: info@hangyakozosseg.hu

Minden állatvédelmi probléma alfája és omegája, hogy a gazdátlan állatok száma tízszeres mennyiségű. Segítünk megelőzni, hogy még több állat kerüljön utcára.

Anyagi támogatással (cégek számára adományigazolást biztosítunk!)
Bank: MagNet Bank Zrt. Hangya Közösség
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
Paypal: me/hangyakozosseg

A probléma hátteréről:
http://www.hangyakozosseg.hu/megelozes/miert-fontos-az-ivartalanitas/

Szeretnénk, ha minél kevesebb állat kerülne rossz körülmények közé, ha minél kevesebb kutya és macska születne utcára, gazda nélküli sorsra. Ha a gyepmesteri telepeken sem lennének telt házak, mindennapi altatások.