Te is tehetsz a változásért!

 

Minden ember számít, hogy megváltozzon a szemlélet. Igen, te is tehetsz a változásért!

  • Legyen ivartalanított az állatod! Nem csak azért, mert így pozitív példát mutatsz a felelőtlenebb állattartóknak, hanem mert elkerülhetsz több vezető halálokot is kedvencednél (hererák, gennyes méhgyulladás)
  • Ha tudatában vagy, hogy mely kutyák ontják magukból a legtöbb kiskutyát a környékeden, melyeknek nem lesznek felelős gazdáik, keresd meg a jegyzőt (és polgármestert). Lehet a kutya tulajdonosa elfogad ivartalanítási segítséget, az önkormányzatoknak van lehetősége ilyen jellegű támogatásokra.
    Itt olvashatsz erről bővebben: http://www.hangyakozosseg.hu/hirek/ivartalanitas-ajanlasa-onkormanyzatoknak/
  • Amennyiben 5.000 fő alatti településen élsz, jelezd a polgármesternek, hogy induljon a Magyar Falu Program keretében meghirdetett ivartalanítási pályázaton. Önerő nem szükséges, teljesen ingyenes program! Sajnos sok település vezetője még nem érzi, hogy ez milyen fontos feladat! A lakossági igény nagyon sokat számít (főleg a választások előtti évben).
    https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/5411160675623275
  • Támogasd kezdeményezésünket. Májusban ivartalanítási pályázatot hirdetünk állatvédő szervezetek számára. Alapítványként mi is az adónk 1%-ból és a támogatásokból tudjuk fedezni ezeket a nagyon fontos programokat. Segíts nekünk, hogy minél kevesebb állat szülessen utcára.

Így segíthetsz:
http://www.hangyakozosseg.hu/hirek/segits-megelozni-bajt/

Miért fontos az ivartalanítás? Itt részletes választ kaphatsz:
http://www.hangyakozosseg.hu/megelozes/miert-fontos-az-ivartalanitas/