Egy igazán jó tett!

Kedves Követőink, Barátaink, Támogatóink!
Kérjük, olvassátok el, a Nektek szánt gondolatainkat.
Először is Kellemes Ünnepeket kívánunk minden állatbarátnak!
Év vége felé járunk, épp a sürgés-forgás időszakában. Mindenki próbálja magát utolérni, majd pár napra leáll a világ és magunkra, szűkebb környezetünkre figyelünk. Mi is így teszünk, mint Hangya Közösség. Visszanézünk az évre és elővesszük az egy évvel ezelőtt írt terveinket. Mosolyogva látjuk, mennyire kishitűek voltunk magunkkal, veletek szemben, hiszen kétszer annyit értünk el, mint ami a lapon van. Főleg, hogy akkor azt hittük, hogy „nagyot álmodtunk”.
Januárban jelentkezünk az összes eredménnyel csokorba fűzve, hiszen még nem ért véget az év. De minden befejezett kezdeményezésünkről eddig is számot adtunk. Elkezdtük összesíteni és fantasztikus egyben látni.
Ezt mind a ti érdemetek is, hiszen egyedül kevesek lennénk ehhez. Köszönjük szépen mindenkinek, aki velük volt, aki támogatta kezdeményezéseinket!
Ez az időszak az adományozás főszezonja. Karácsonyra több menhelynek sikerült feltölteni az élelemkészletét, így egy kis időre hozzánk is kevesebben fordulnak. De ne felejtsük el, hogy a mentendő állatok sosem tartanak szünetet. Fontos tudni, hogy akik ezt az életformát választották, nem tudnak kiszállni. Karácsonykor is lesz sebesült, sérült, ellátandó állat. Kitartást mindenkinek, aki az ünnepekkor is ugrásra készen ünnepel. Nem panaszként írjuk, hiszen valahol saját magunk választottuk ezt az életformát: állatvédők lettünk. A dolgok szépségével és nehézségével együtt.
A szépség része, amikor menhelyeknek tudunk adományozni, amikor egy fázós kutya bebújik az új szigetelt házába, amikor fertőtlenítőszereket, alátéteket, gyógyhatású készítményeket oszthatunk, vagy épp meleg plédeket. Vagy amikor menhelysegítő vagy barkácsnapon, esetleg önkéntes napon együtt teszünk valami jót, aminek látható eredménye van. Több száz tonna élelemet küldtünk idén is több száz helyre.
Mi a TI segítségetekkel tudunk jobb és jobb eredményeket elérni, több és több helyre segíteni.
Ha fontosnak érzed a munkánk, amit teszünk az állatokért. Vagy csak egyszerűen a karácsony hevében segítenél, akkor támogasd jövő évi terveinket. Mi akkor tudunk nagy eredményeket elérni, ha segítetek.
❤ Szeretnénk folytatni idei Kóbor Állat megelőző programunkat, amivel egy év alatt közel 10.000 állat nem születik meg utcára, bizonytalanságba.
❤ Nagy álmunk, ha minél több menhelyen lenne igazán strapabíró, örökéletű, speciálisan menhelyek számára készített kutyaház: www.kutyahideg.hu
❤ Több mint 200 szervezettel vagyunk kapcsolatban és hozzánk fordulnak a legkevésbé támogatott állatotthonok, ha bajba kerülnek, ha elfogyott az élelem. A legeredményesebb, ha azonnal tudunk segíteni. A kiszámítható folyamatos támogatás teszi lehetővé ezt. Állíts be havi utalást, akár kisebb összeggel is.
❤ Amennyiben nem szeretnél választani, küldd el, megtaláljuk neki a legaktuálisabb jó helyet.
Hatalmas köszönettel tartozunk mindenkinek, aki lehetővé teszi, hogy ilyen eredményeket érhessünk el. Hálásak vagyunk, hogy összefogással, támogatóinkkal több száz helyre, több tízezer állatnak nyújthattunk segítséget!
Egy szaloncukor ára is hatalmas segítség:
💚 Bank: MagNet Bank Zrt. Hangya Közösség
Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB

💚 Adományvonal: 13 600 / 82 – Hívásoddal, vagy smseddel 500 Ft-tal támogathatod munkánkat!

Hálásan köszönünk minden segítséget!
Békés, boldog ünnepeket kívánunk!