Állatbarátok a multik világában

Hangyaboly programunkban többször dolgozunk együtt a nagy vállalatok munkatársaival. Szeretnénk bemutatni, hogy miért is olyan fontos az összefogás. Kevés befektetett értékes eredmények érhetők el.

Milyen pozitív hatása van egy karitatív megmozdulásnak?
A környezetvédelem (ezen belül az állatvédelem) támogatása a társadalmi felelősségvállalást erősíti
A belső PR, a vállalaton belüli kommunikációra remek lehetőség
A közös ügyek csapatszellemet kovácsolnak
Az állatok olyan kiszolgáltatott élőlények, akik támogatása érzékenyen érinti az embereket. A vállalat/cég megmutathatja emocionális oldalát ebben a pénz orientált világban.

Az együttműködéseink végén pozitív tapasztalatokról számolnak be mind a vezetők, mind a dolgozók.
Az eredmény látható, kézzel fogható.

Nagy örömünkre szolgált, amikor a General Electric kollégája megkeresett bennünket.
Itt kezdődött egy nagyon kellemes közös munka.

  • A Hangya Közösség október 4-én az Állatok Világnapján egy kis előadással készült a cégnél dolgozó érdeklődő állatbarátok számára. Már ott nagyon pozitív volt a hozzáállás.
  • A vállalat dolgozói csatlakoztak gyűjtésünkhöz. Az előre meghatározott egy hónap alatt egy teljes személygépkocsinyi hasznos holmit, – számunkra kincseket – gyűjtöttek össze. Így nem csak az állatvédelem, de az újrahasznosítás területén is lépéseket tettünk.
    Listánkat ITT találod.
  • Egyik kedves kollégájuk még értékes tárgyi adományokkal is meglepett bennünket. Az által felajánlott gáztűzhely, bojler és a menhelyi munkát megkönnyítő tárgyak már az ország több részén használatba kerültek.
  • A GE hozzájárult, hogy adománygyűjtő dobozunkat a gyűjtés időszakára a recepción és az étteremben elhelyezzük. Összesen 26.527 Ft-ot adtak össze az cég állatbarátai.
  • A napokban, a hideg beálltával egyre több menhely jelezte számunkra, nagy gond a kutyaházak hiánya. Így az adományt egy időtálló, speciálisan menhelyi körülményekre tervezett kutyaházra fordítjuk, amely a több év alatt várhatóan akár 100 kutya életét is könnyebbé teheti.
  • A kutyaházra köszönő névtábla kerül. A házikó sorsa a dolgozók által nyomon követhető. Bármikor meglátogatható, aktuális lakója megsimogatható. A dolgozók a “Remény” szót kérték a névtáblára! A házikó a kisvárdai menhelyre, a Ugat-Lak Kutyamenhely  Alapítványhoz került, ahol 13 kutyus osztozik majd rajta! Azon dolgozunk, hogy újabb házikók kerülhessenek a kenelekbe, ne kelljen azoknak fázni, akik nem férnek be.
  • Az tárgyi adományok a karcagi menhelyre kerültek, a 200 kutya gondozása során nagy hasznukat veszik.

kicsi01

Köszönjük szépen még egyszer a pozitív hozzáállást, a lelkesedést és a közös munkát.
Beigazolódott, állatbarátok mindenhol vannak: Kapcsolattartónk személyében egy nagyon kedves „kutyást” ismerhettünk meg. Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek az együttműködésben.

Amennyiben szívesen vennél részt hasonló gyűjtésben, vagy van kedved barátaid körében csapatot kovácsolni, jelezd számunkra:
info@hangyakozosseg.hu
Bővebb információ:
http://www.hangyakozosseg.hu/segitenel/hangyaboly-program-kovacsolj-kozosseget/

Szeretnéd támogatni azokat akik a hidegben szenvednek?
Csapat nélkül is megteheted:
Bankszámlaszám: Hangya Közösség
MagnetBank 16200223-10044991-00000000
Paypal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=CMXFGEP6L4RYL

Az adományról természetesen kérésre adományigazolást adunk!

Miért jó velünk dolgozni?
http://www.hangyakozosseg.hu/kiemelt/partnerseg/